Hlavní obsah
Článek

Někteří synové známých českých tváří vyspěli v opravdové krasavce. Mnoho z nich jde po vzoru svých rodičů v uměleckých šlépějích a daří se jim jako hercům, muzikantům, moderátorům či fotografům.

Příkladem je Matyáš Hložek (30), syn zpěváka hitu Holky z naší školky Standy Hložka, který vyrostl nejen do krásy, ale po vzoru otce se mimo jiné věnuje i hudbě.

Syn Petra Rychlého (58) Ondřej se stejně jako táta živí herectvím, naopak jeho starší bratr Matěj zvolil profesní dráhu reportéra a moderátora. Ani jeden nezapře podobu se svým slavným tátou. Stejně tak sympatický Matyáš Čenský, který jako by z oka vypadl pohádkovému princi Janovi Čenskému (62). Matyáš se věnuje fotografování a tvorbě videí.

Mezi největší krasavce českého showbyznysu bezesporu patří syn Bolka Polívky (74) a Chantal Poullain (67) Vladimír (34), kterého škatulkování od hereckého řemesla neodradilo, a stal se z něj herec a moderátor. Šarm a charisma přenesl na syna Janka herec Jiří Bartoška (77). Prezident karlovarského filmového festivalu je idolem pro mnoho generací a zdá se, že Janek k tomu také nemá daleko. Tvrdí se o něm, že je v Česku jednou z nejžádanějších partií.

Herecké vlohy zdědil po rodičích Josef Trojan (23), který naposledy sklidil úspěch za snímek Šarlatán, kde se dělil o hlavní roli s tátou Ivanem Trojanem (59). Několik filmových i seriálových rolí má na svém kontě syn Veroniky Žilkové (62) Vincent Navrátil. Z blonďatého chlapce dospěl v pohledného mladého muže, který nemá o přízeň slečen nouzi. V minulosti randil s hereckou kolegyní Sabinou Rojkovou, nyní je zamilovaný do krásné blondýnky Anety.

Reklama

Další články

Načítám