Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) a jeho žena Gabriela přivítali syna. Chlapeček, který přišel na svět 16. února před desátou hodinou večerní, dostal jméno Albert. O radost z čerstvého otcovství se Libor podělil se Super.cz

„Člověk se asi nevyhne těm větám čerstvých otců, které jsem do úterý vnímal jako částečné fráze. Ale je to fakt pocit největšího štěstí. A ty fráze jsou pravda. Vidět najednou nikoli dva, ale tři členy rodiny je odzbrojující. Jsme kompletní. Pohled na priority se promění. A láska k ženě ještě zesílí. Je to začátek a bude to hodně práce. Ale tý nejlepší na světě. Děkuju všem za krásný zprávy,“ řekl Libor Super.cz.

Libor nechyběl u synova narození. „Viděl jsem to. Intenzitu těch okamžiků plně nikdy nevystihnu. Ale bez nadsázky se v člověku probudí nový rozměr lásky. K mojí ženě. K životu. A hlavně k němu,“ napsal Bouček v oznámení, k němuž připojil fotku s dětskou ručičkou. Chlapec i maminka jsou zdrávi.

Modelku Gabrielu si Libor vzal za ženu v srpnu 2019 na Okoři. Jde o jeho třetí manželství. V minulosti byl ženatý s moderátorkou Marianou Ďurianovou a právničkou Janou Hlaváčkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám