Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proměna Emmy Stone (35) v Cruellu de Vil je opravdu pozoruhodná a zaujala fanoušky po celém světě. Disney zveřejnil první trailer k filmu o zlotřilé milovnici kožešin, který bude poprvé pojednávat o minulosti postavy.

Po vizuální stránce upoutávka jistě splnila účel, našli se ovšem i kritici. Někteří fanoušci se strachují, že se bude snímek až příliš podobat Jokerovi z roku 2019, který rovněž zachytil zrod zločince. Někteří z diváků by preferovali, aby se děj točil spíš okolo módy než zrození maniaka.

Snímek, který by měl být uveden v květnu, režíroval oscarový Craig Gillespie a je inspirován románem 101 dalmatinů z roku 1956. Odehrává se v 70. letech v Anglii a zachycuje život Estelly, než se stala proslulou Cruellou de Vil a pracovala jako asistentka v módním domě.

Ve filmu 101 dalmatinů z roku 1996 Cruellu bravurně ztvárnila Glenn Close, roli si pak zopakovala o čtyři roky později ve 102 dalmatinech. Sama Stone uznala, že byla Close nepřekonatelná a v žádném případě se s ní nechce srovnávat.

Emma čeká momentálně svého prvního potomka se scenáristou Davem McCarym. Za toho se tajně provdala v druhé polovině minulého roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám