Hlavní obsah
Článek

Nejmladší vítězka soutěže MasterChef Česko (trofej získala v roce 2019 ve svých 17 letech) Kristína Nemčková prošla obrovskou proměnou a její nová image vám vyrazí dech. "Chtěla jsem ukázat, že už nejsem holka, že jsem se v životě posunula zase o něco dál. Proto jsem neváhala ani minutu, když můj kadeřník přišel s nabídkou focení, které bylo od začátku plánované jako trochu víc odlišné,“ řekla Super.cz Kristína.

Ta je nejen výtečná kuchařka, ale také velká kočka. Modelingu však neměla nikdy v plánu se věnovat. "Nebudu lhát, focení mě bavilo, užila jsem si ho. Už jsem nebyla tak nervózní, protože tým už jsem znala a věděla jsem, do čeho jdu. Spolupráce s Honzou Kořínkem už přerostla spíše v kamarádství, máme se rádi. Na druhou stranu po celodenní šichtě ve studiu jsem byla dva dny unavená. Je to opravdu náročné,“ říká Kristína.

Stejně jako většina lidí i ona měla plány pro rok 2021 úplně jiné. Jejich změnu se snaží brát s nadhledem a nechat věci plynout. "Původně jsme měli být minimálně do léta v Londýně, kde jsem začala studovat jednu z nejlepších kuchařských škol na světě. Jenže Británie je zavřená, školy také a zatím netuším, kdy bude možnost se tam vrátit. Věřím, že snad brzy,“ uzavřela vítězka kuchařské soutěže.

V MasterChefovi se Nemčková objeví i letos, Nova oznámila, že soutěž se od konce února vrátí na obrazovky v podobě duelů těch „nejlepších a nejkreativnějších“ kuchařů z minulých dvou řad. Soupeřem Kristíny bude loňský vítěz Roman Staša.

Reklama

Další články

Načítám