Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár měsíců nemůže Miroslav Táborský (61) na jeviště. V divadle trávil poslední roky většinu svého pracovního času, a jak sám říká, aktuálně má už několikáté prázdniny. Oblíbený herec však doufá, že i ty jednou skončí a opět se vrátí naplno ke své práci.

„Mám se na co těšit a připravuji se na velký frmol. Já tomu říkám, že mi někdo přestěhoval prázdniny. Loni na jaře to ještě vypadalo vtipně, teď jsem zjistil, že už mám asi třetí prázdniny za sebou,“ svěřil Super.cz Miroslav Táborský, který se aktuálně objevuje na obrazovkách České televize v novém detektivním seriálu Zločiny Velké Prahy.

„Říkám si, že pak budeme muset vydržet dva roky bez prázdnin, abychom to dohnali. Třeba divadelní zájezdy se pořád překládají a ono to vypadá jako sněhová koule, takže když se podívám do kalendáře, co nás všechno čeká, pokud se to pustí, tak to bude hustý,“ svěřil herec, který dřív trávil večery na jevišti.

„Našel jsem si nový program. Doháním filmy, neměl jsem moc času dívat se na pěkné filmy. Takže večery trávím z velké nabídky, která je k dispozici, většinou jdu po filmech, které v posledních letech zaznamenaly úspěch. Jde o světové filmy, české filmy jsem většinou stihnul jako člen filmové a televizní akademie vidět všechny,“ prozradil.

Reklama

Další články

Načítám