Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navzdory nepříznivé době, kdy nemůže na jeviště, srší Miroslav Táborský (61) dobrou náladou. Oblíbený filmový a televizní herec Super.cz prozradil, jak se v současné době udržuje ve formě. Imunitu posiluje otužováním, ale nejde o módní výstřelek, praktikuje to už několik let.

„Nepřidal jsem se k módě celebrit otužovat se. Nechci ji zlehčovat, beru to jako správný krok, ale já už se otužuji tři roky. Není to pro mě nic nového. A velmi výrazně cítím, jak mi to pomáhá. Takže gratuluji všem, kteří se k tomu odhodlali a dělají to pravidelně,“ řekl Super.cz herec.

Nejčastěji se otužuje doma v bazénku. „Máme mini zahrádku a pořídili jsme si na ni mini bazének, ve kterém držíme vodu i v zimě,“ prozradil Táborský.

„Do Vltavy vlezu, ale když se dostanu na šumavskou chalupu, což je na horním toku v národním parku, tak to je jiná Vltava, než nám protéká Prahou. Nevím, jestli díky tomu, ale koronavirus se mi zatím vyhýbá,“ svěřil.

Dobu, kdy nemůže naplno hrát, věnuje sobě a rodině.

„Snažím se sportovat, držet kondici, to dokonce ve volném čase víc a víc, abych měl sílu na to, co přijde, a do toho vitamíny. A snažím se pozitivně dohánět to, na co jsem dřív neměl čas,“ prozradil Táborský, který se aktuálně na obrazovkách České televize objevuje v seriálu Zločiny Velké Prahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám