Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Veronika Stýblová se těší na svou novou životní roli. S manželem brzy přivítají prvního společného potomka. Super.cz se svěřila, jak se v 9. měsíci těhotenství cítí.

„Poslední dny a týdny už jsou dost náročné a už se skutečně s manželem nemůžeme dočkat, až budeme mít malého u sebe,“ prozradila Super.cz zpěvačka skupiny Verona, která čeká chlapečka. Na jeho příchod je v novém domě, kam se nedávno s mužem přestěhovali, již připravená.

„Co se týká všech příprav, tak tam jsme, tuším, připraveni na 100 %. Pokojíček hotový, kočárek jsme už také dovezli, postýlka je připravená, oblečení vyprané, vyžehlené a srovnané, takže už jen počítáme minuty,“ těší se Veronika.

Při pohledu na usměvavou zpěvačku a její fotografie se nechce zdát, že od začátku těhotenství má nahoře 19 kilogramů. „Za celé těhotenství jsem doposud nabrala 19 kilo, tak jsem zvědavá, kolik toho nechám v porodnici, a doufám, že to půjde rychle dolů,“ svěřila se zpěvačka.

„Určitě mám v plánu se vrátit do formy, jak to jen půjde, ale nechci nic uspěchat, abych si po porodu třeba neublížila nebo tak. Určitě začnu nejdříve zlehka, třeba procházkami s kočárkem a nějakým dechovým cvičením,“ dodala Stýblová s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám