Hlavní obsah
Článek

„Je to skvělé, že mám takovou partnerku,“ říká hned úvodem dvaatřicetiletý herec Aleš Petráš na konto své seriálové partnerky. Tu v Anatomii života hraje o patnáct let starší Jitka Schneiderová (51).

Jak Petráš uvedl, když jde o lásku, jejich seriálové postavy, ale ani oni sami ve skutečnosti věkový rozdíl neřeší. Dějovou linku herec navíc vidí i jako inspiraci pro muže, kterým se líbí zralé ženy.

„Třeba může být náš příběh i poselstvím pro mladé muže, kterým se líbí starší ženy. Možná si uvědomí, že z nich nemusejí mít zbytečný respekt a trpět předem obavami, že je odmítnou,“ míní Aleš.

Na natáčení milostných scén s Jitkou Schneiderovou vzpomíná vesele, šlo totiž hned o jejich první obraz. „Natáčení první scény tohoto charakteru bylo legrační. Šlo o první natáčecí den, který začínal hned tímto obrazem. Padla první klapka, my jsme se pozdravili, rovnou jsme se svlékli a šli do postele,“ směje se.

Situaci velmi pomohlo to, že se Petráš a Schneiderová znají a jsou naladěni na stejnou vlnu humoru. Díky tomu byla nálada na place uvolněnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám