Hlavní obsah
Článek

Mít slavné rodiče nemá vždy jen samé výhody. Být pod drobnohledem paparazzi a sledovaný na každém kroku asi rychle dítka znechutí, avšak pak se často ratolesti slavných mohou dostat na významnou společenskou událost, která skutečně stojí za to. Podobnou zkušenost mají i synové Davida Beckhama (48) Brooklyn a Romeo, kteří dělali svému otci doprovod na akci, při níž se v Londýně předávala vojenská ocenění. Beckhamovi se tam mimo jiné mohli projít po červeném koberci s princi Williamem (41) a Harrym (27), nebo krásnou vévodkyní Kate (42).

Nejmladší z bratrů Cruz a malinká Harper zůstaly doma v Los Angeles s maminkou Victorií (49). David se syny přiletěli ráno na letiště Heathrow, aby se zúčastnili výjimečné události s názvem Sun Military Awards, kde byli oceňováni vojáci bojující ve válce v Afghánistánu za svou vlast.

David působil jako pyšný otec, když pózoval na červeném koberci a držel dvanáctiletého Brookyna a devítiletého Romea kolem ramen. Perfektně sladěná a sehraná trojice vzbuzovala u fotografů téměř šílenství a chlapci si museli po chvíli zvyknout na cvakající spouště a blesky fotoaparátů, které jim v jednom kuse ozařovaly obličej.

Mezi dalšími celebritami, které si událost nenechaly ujít, nechyběli Gordon Ramsay s manželkou Tanou, Harry Judd a Dougie Poynter, Peter Andre, Alesha Dixon, ex Spice girls Mel C a Emma Bunton nebo nejčerstvější vítězky X Factoru, skupina Little Mix.

Reklama

Další články

Načítám