Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější dědička světa dnes slaví kulatiny. Není tajemstvím, že Paris Hilton (43) v poslední době vyloženě září štěstím, hlavně tedy díky partnerovi Carteru Reumovi. Od jakživa totiž měla, co chtěla, jen v lásce jí štěstí nepřálo.

V minulostí byla Hilton sice jednou zasnoubená, ale na sňatek nakonec nedošlo. Až necelé dva roky po zrušených zásnubách se objevil pan Pravý. A s tím už dokonce plánuje založit rodinu.

Paris si nechala zmrazit vajíčka a podstupuje umělé oplodnění. S Carterem by chtěli dvojčata, chlapce a holčičku. S lékaři ji seznámila kamarádka Kim Kardashian a Paris se nechala slyšet, že je proces sice náročný, ale určitě bude stát za to.

V nenávratnu jsou tak nejspíš proflámované noci s kamarádkami Britney Spears nebo Jessicou Simpson. Zámožná podnikatelka teď bude mít nejspíš jiné starosti než večírky. Nezbývá tedy než se pokochat rajcovními snímky, kterými se pochlubila v minulosti, a popřát hvězdě, ať se jí splní vše, co si přeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám