Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda reality show Svatba na první pohled Natálka Mykytenko poprvé ukázala své zbrusu nové vnady. Před sedmnácti dny podstoupila augmentaci prsou, toužila po větších vnadách. Nyní výtvor plastického chirurga předvedla v celé své kráse.

"Jsem moc spokojená. To, co mám, mi naprosto vyhovuje. Chtěla jsem velká prsa, ale aby seděla k mé postavě, jsem malá, myslím, že velikost se ke mně hodí, opravdu jsem nadšená," řekla Super.cz Mykytenko, jejíž hrudník budou nyní zdobit čtyřky.

Po operaci trpěla velkými bolestmi. Ty už nyní pomalu ustupují. "Musím nahoru poděkovat, že už je to konečně lepší, už mi to lezlo na mozek," usmívá se Natálka, která nyní bude nosit šest týdnů speciální kompresní podprsenku. Na své milované fitko musí ještě chvíli zapomenout.

"Nemůžu ještě cvičit, za dva týdny bych chtěla začít cvičit nohy, ruce až druhý třetí měsíc. Fitko miluju, ale šla jsem si za svým snem, takže ráda počkám," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám