Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Střeží si soukromí a o svých vztazích nikdy nemluvil. Nyní Marek Lambora (28) poprvé kápnul božskou o svém vztahu s jednou z nejkrásnějších Češek Andreou Bezděkovou (29). Chodí spolu skoro rok a oba berou vztah velmi vážně. "Nechtěla jsem se k tomu vyjadřovat, ale v tuhle chvíli nemá cenu zapírat," řekla Super.cz Bezděková poté, co viděla paparazzi fotky z valentýnské procházky s Lamborou.

A nyní se z citů k bývalé královně krásy vyznal i Marek. Oba zklamalo, že nemohli o svém vztahu promluvit jako první, prozradily ho snímky paparazzi fotografů deníku Blesk.

"Soukromí je podle mého jedna z nejdůležitějších věcí, kterou každý máme, a tak si myslím, že je důležité si ho chránit a bedlivě střežit. A tak tomu je i u lásky. Měla by se hýčkat, opětovat, přijímat, ale hlavně chránit," uvedl Lambora.

"Proto jsme si s Andreou chtěli dopřát to malé tajemství v podobě soukromí, abychom se mohli mít pro sebe jen my dva. Pomalu jsme uvažovali o tom, že bychom to světu chtěli sdělit a radovat se veřejně. A tak mě mrzí, že nám privilegium to říci jako první vzal fotograf, který nás dvě hodiny sledoval na procházce," vysvětluje Lambora.

Vztah nakonec potvrdil. "Každopádně bych chtěl říct, že jsme šťastní," dodala hvězda seriálu Slunečná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám