Hlavní obsah
Článek

Christina Ozturk (23) původem z Moskvy potkala svou životní lásku v gruzínském přístavním městě Batumi. Za výrazně starším milionářem Galipem Ozturkem přesídlila i se svou šestiletou dcerou Vikou a dnes žijí ve spokojeném manželství. Spojila je nejen láska na první pohled, jak o své romanci hovoří, ale také touha mít pořádně velkou rodinu. A slovo "pořádně" nabírá v jejich případě nový rozměr.

S Galipem, který má už sám dospělé děti, se rozhodli, že chtějí mít tolik dětí, kolik bude možné. Christina si ovšem uvědomila, že jsou její ambice příliš velké a pochopitelně nemůže všechny potomky odnosit sama. Zvolili tedy možnost náhradních matek.

Doposud mají 10 dětí, které jsou biologicky jejich, ovšem odnosily je náhradní maminky. Obrátili se na kliniku, která jim vše zprostředkovala, s maminkami nebyli nikdy ani v kontaktu. A protože mají neomezené finanční možnosti, nabízejí za odnošení potomka částku okolo 205 tisíc Kč.

Christina ovšem přiznala, že je velmi náročné starat se o tolik miminek najednou. Původně plánovala na každý rok jedno dítě, ale když se jim otevřely možnosti využít tolik náhradních matek najednou, neváhali.

V tuto chvíli chtějí počkat, až děti trochu povyrostou, než budou rodinu dále rozšiřovat. A kolik dětí chtějí jednou mít? Na sociální síti v minulosti padlo číslo 100, později ale pár přiznal, že šlo jen o číslo náhodné.

Reklama

Další články

Načítám