Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Černocká (74) poslední měsíce místo na jevišti tráví především doma. Koronaviru stále úspěšně odolává, a to i díky tomu, že setkávání s lidmi příliš nevyhledává. Kontakt s lidmi jí ale chybí, nejen s publikem, ale často i s vlastní rodinou, dcerou nebo milovanou vnučkou Coco.

„Zkraje byla doma. Teď už chodí do školy, tak jsme se báli, aby nám domů něco nepřinesla. Takže když přišla, tak mě jen objala v pase. Docela jsme se báli, ale několikrát jsme to překonali. Hlavně něco točila v seriálu, takže ji testovali,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, kterou jsme potkali při natáčení online pořadu Jsme s vámi v divadle Studio DVA.

Legendární Saxana je na svou vnučku náležitě pyšná, a to i proto, že jde v jejích šlépějích. „Dítě je to svižný. Ona hodně dabuje, protože těch malých holek, které zpívají a mluví, asi není tolik. Docela si ji podávají studia, asi kvůli tomu, že dobře zpívá. Takže ta jediná vydělává prachy v rodině, ale oni ji tolik nedají,“ zažertovala Petra Černocká, která doufá, že se brzy vrátí opět k vystupování, které jí už chybí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám