Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V bratislavském krematoriu se v úterý odpoledne koná poslední rozloučení s hercem Andrejem Hrycem, který po velkém boji podlehl akutní leukemii. Jeho dcera, producentka Wanda Adamik Hrycová, odchod svého tatínka velmi těžce nese. V den pohřbu poslala tatínkovi srdceryvný vzkaz plný lásky a bolesti.

„Tatínku, mám tě moc ráda a nekonečně mi chybíš. Byl jsi nejlepší otec na světě, můj strážný anděl, moje opora, byl jsi moje záchranná síť. Opravdu nevím, jaké to bude bez tebe... Už teď mi chybí tvé rady a názory, se kterými jsem sice málokdy souhlasila, ale vždy stály za debatu, za konfrontaci, kterou jsem si buď potvrdila správnost těch mých, nebo jsem pod tlakem argumentů kapitulovala. Nikdy však ne bez boje. I to jsi mě naučil,“ uvedla.

„Srdce se mi rozpadá a sotva dýchám. Miluji tě, táto, a děkuji za všechno,“ vzkázala Adamik Hrycová, která všechny, kdo jejího tatínka měli rádi, zve na poslední rozloučení.

Kvůli koronavirovým opatřením sice smí dovnitř jen šest lidí. Venku je ale počet lidí s rozestupy neomezený.

Diváci znají Hryce například z filmů Tisícročná včela, Bathory, Příběh kmotra, Hodinový manžel nebo Kamarád do deště 2. Objevil se také v seriálech Dobrodružství kriminalistiky, Ulice nebo Černí baroni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám