Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně Meghan (42) čeká svého druhého potomka. Radostnou novinu s princem Harrym (39) oznámili na Valentýna romantickým černobílým snímkem. Těhotné vévodkyni to s bříškem moc sluší a nad rozněžnělým Harrym se rozplývají snad všichni fanoušci britské královské rodiny.

Snímek pořídil fotograf a přítel páru Misan Harriman a Meghan oblékla šaty od Caroliny Herrery. V šatníku se jí ale neobjevily nedávno, jak by jeden předpokládal. Vévodkyně si róbu pořídila, už když čekala syna Archieho, kterému brzy budou dva roky. Připomněla si tak šťastné období, kdy pod srdcem nosila prvního syna. Se značkou spolupracuje léta.

K oznámení si navíc vybrali speciální datum. A zjevně ne náhodou. 13. února 1984 totiž oznámila druhé těhotenství princezna Diana. S Charlesem tehdy čekala právě Harryho. Pár tak nyní vzdal zesnulé princezně tichou poctu.

Ačkoliv se fanoušci páru jenom třesou, až se dozvědí více detailů, lze předpokládat, že Meghan s Harrym nebudou příliš sdílní. Od té doby, co se vzdali svých pozic v královské rodině, si osobní život spíš střeží a žijí poklidným životem v jejich novém domově v kalifornském Montecitu.

Dle zdrojů pár překypuje štěstím, dalšího přírůstku se nemohou dočkat a cítí se požehnaní. Radostné zprávy přišly poté, co vévodkyně oznámila, že v červenci prodělala samovolný potrat. Aby šířila osvětu, rozepsala se o něm v eseji pro New York Times.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám