Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Kopřivová (33) si užívá s přítelem Miroslavem Dubovickým Valentýna na Maledivách. Na romantické dovolené také oznámili, že čekají miminko.

Veronika se chlubí zamilovanými snímky i svým postupně rostoucím bříškem a od fanoušků dostává jednu lichotku za druhou. Požehnaný stav jí sluší. Na začátku 6. měsíce má podle některých vcelku malé bříško, ale na druhou stranu nepřehlédli, že se blondýnce výrazně zvětšil hrudník. Pár z nich dokonce tvrdí, že díky bujnému dekoltu poznali těhotenství ještě dříve, než se o něj Veronika sama veřejně podělila.

„Krásný prsa a k bříšku moc gratuluji,“ napsala jednu z fotek fanynka. „Já se předem omlouvám, ale prostě máte strašně krásný dekolt. Jste teď tak krásná, snad ještě více než předtím. Ještě jednou gratulace velikánská,“ přidává se další.

Změny na sobě začala pozorovat i sama nastávající maminka. „Děkuji. Já měla na první tři měsíce dekolt snad ještě větší. Jsem ráda, že si toho doteď téměř nikdo nevšiml a nikdo to neřešil, asi jsem to fakt dobře maskovala,“ zareagovala na komentář Kopřivová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám