Hlavní obsah
Článek

Herec Radek Melša (26) je divákům zatím známý především z epizodních rolí v seriálech Strážmistr Topinka nebo Specialisté. Nyní se objevuje v seriálu Anatomie života jako jediný mužský element v týmu zdravotních sestřiček. Natáčení v převážně dámském kolektivu si pochopitelně užívá.

„Je to super, co vám budu povídat, doufám, že to nebude poslouchat moje přítelkyně,“ řekl s nadsázkou pro Super.cz

Radek se věnuje nejen herectví, ale také zpěvu. „Chtěl jsem tak nějak všechno: hraní, zpívání... Snažím se to trošku skloubit v muzikálech. Zpěv jsem vystudoval na konzervatoři v Ostravě a pak jsem si řekl, že bych chtěl dělat i divadlo, tak jsem šel na JAMU na herectví,“ prozradil sympatický mladík.

Také jeho přítelkyně tíhne k umění. Věnuje se zajímavému koníčku, který přerostl ve vlastní projekt. „Přítelkyně maluje na oblečení. Všechno, co si člověk vybere, je schopná pomalovat: triko, mikinu, boty, kalhoty, cokoliv... Snažíme se tím obnovovat staré věci, které už by člověk vyhodil,“ vysvětlil nám herec.

S krásnou přítelkyní Alžbětou se dal dohromady během studia. „Seznámili jsme se na JAMU, ona studovala muzikál, já činohru. Nebudu lhát, že jsme se dali dohromady někde na paloučku, člověk se tam častokrát potká v hospodách a tráví spolu hodiny. Proběhlo několik večírků a přeskočila jiskra,“ prozradil s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám