Hlavní obsah
Článek

Cestování patří mezi její oblíbené aktivity. V tomto složitém období má ale Kateřina Sokolová (34), stejně jako všichni ostatní, omezené možnosti. Před první vlnou koronavirové pandemie stihla navštívit Thajsko, ale posledních pár měsíců se v teple neohřála. S ohledem na skutečnost, že koronavirus před několika týdny prodělala, má z cestování menší obavy.

„Jsem velký cestovatel a dlouho jsem to nevydržela. Chystám se na Zanzibar,“ smála se modelka při rozhovoru pro Super.cz ještě před odletem. Zároveň nám nastínila, že se jedná o ostrov, který je díky absenci povinnosti testů jednou z nejoblíbenějších destinací Čechů. „Možností moc není. Ráda bych ale načerpala trošku sluníčka.“

Sokolová ale nutnosti testování před odletem neunikla. „Vždycky je příjemná varianta, když je testů co nejméně. My ale poletíme přes Dubaj, kde je test povinný. V dnešní době to člověk musí brát jako fakt a počítat s tím, že bez testu nevycestuje,“ vysvětluje kráska. Po návratu čekají Sokolovou pracovní povinnosti, nikoli v modelingu, ale v rámci její práce v aukčním domě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám