Hlavní obsah
Článek

O korunku krásy se letos uchází třináct dívek z celého Česka. Finalistky České Miss ESSENS mají za sebou již druhé profesionální focení, při kterém si vyzkoušely práci modelky. Během velkých příprav na plánované finále si dívky prošly mimo jiné i změnou účesu, společným focením, ale také školením s koučem na komunikaci.

Pro některé dívky šlo o premiéru, a tak se zcela poprvé v životě svěřily do rukou profesionálů, a mohly tak naslouchat jejich radám. Všechny finalistky sledujeme během všech aktivit, které v rámci soutěže absolvují a progres některých z nich je patrný už nyní,” svěřila se Super.cz ředitelka soutěže Veronika Farářová.

„Finalistky čeká ještě několik focení, mezi nimiž budou mít možnost zúčastnit se workshopu například v pózování před fotoaparátem pod taktovkou úspěšných modelek z předchozích ročníků České Miss, školení v líčení se zmíněným týmem z ESSENS Boudoiru a další zajímavé aktivity, které jim pomohou získat zkušenosti i sebedůvěru,“ svěřila se ředitelka soutěže, která si letošní ročník nemůže vynachválit.

„Jsem zatím velice spokojená,“ svěřila se Veronika Farářová. Adeptky na korunku krásy se také předvedly ve sportovním a spolu s tím i to, v jaké jsou fyzické kondici. Přísné diety nebo hladovění u nich rozhodně nehrozí.

Reklama

Další články

Načítám