Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko ještě před vládními opatřeními tvrdě makal na své postavě, denně dřel v posilovně pod vedením kamaráda Vaška Noida Bárty. Kvůli zavřeným fitness centrům se ale ručička na váze opět pohnula směrem nahoru.

"Měl jsem už pod sto kilo, ale bohužel se zase váha trošku změnila. Sedím doma, víno je výborné, ležím na gauči, nic nedělám a nabral jsem," řekl Super.cz Marian.

"Posilovny mi chybí, doma mě cvičit nebaví, byl jsem na procházce, a ještě jsem u toho zabloudil. Těším se, až to otevřou. Svaly chabnou a je to znát. Měl jsem už i 105 kilo, teď mám tak 103," prozradil Marian, který si našel náhradu za zavřené restaurace a na smíchovskou náplavku chodí opékat buřty.

"Noid o tom ještě neví, budu mít asi slušně dlouhý telefonát. Jím to ale bez chleba, mám vlastně dělenou stravu. Dávám si jen buřty s hořčicí. Ale co. Chutná mi to a jsem rád, že vypadnu z domu a mám hezkou procházku po Náplavce," dodal Vojtko.

Reklama

Další články

Načítám