Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na mezinárodní den pizzy se Malin Andersson svěřila, že i na ní nechala karanténa své následky. „O šest kilo těžší než před lockdownem a jsem v pohodě. Když má můj oblíbený pokrm svátek, ráda bych s vámi sdílela tělo, které miluje pizzu,“ napsala tehdy ve svém příspěvku.

Nyní se ale ukázala v pěkně dráždivém valentýnském prádélku. K tomuto svátku červená patří a jejím plným křivkám svůdné body neuvěřitelně lichotí.

„Není potřeba oblékat se na Valentýna pro muže, já to dělám sama pro sebe,“ sdělila Malin u dalšího snímku v prádle.

Andersson je na sociálních sítích jednou z představitelek a zastánkyň dívek s plnými tvary, které by neměly být šikanovány za svůj vzhled. Sama své fotky nijak neupravuje a ukazuje nejen každý špíček, ale i jizvy na svém těle.

A že si tahle hvězdička z reality show Love Island užila své. V minulosti přišla měsíc po porodu o miminko, které šlo na svět předčasně císařským řezem, a zažila i týrání ze strany svého bývalého partnera. I proto si získala obdiv tolika fanoušků, že se těžkými časy nenechala položit na lopatky a zvedla se ze dna, na které se po všech událostech ve svém životě dostala.

Reklama

Další články

Načítám