Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nová láska hokejisty Zdeňka Bahenského (25), exmanžela těhotné Vlaďky Erbové (42), promluvila! Pro Super.cz se otevřeně rozpovídala o novém vztahu, o plastikách, i o tom, jak ještě donedávna brala od švýcarského exmilence měsíční apanáž tři sta tisíc korun. „Teď mám ve vztahu lásku. Za nikoho bych Zdeňka nevyměnila,“ tvrdí vnadná kráska Taťána Makarenko (22).

Dívka, která pochází z Teplic, s Bahenským oslaví na Štědrý den tři měsíce známosti. „Oba jsme ze severu, tak se z akcí známe již dlouho. Ale až v létě, když jsem se rozcházela s bývalým přítelem ze Švýcarska, jsme si spolu začali hodně psát. Pak jsme šli spolu na rande a hned jsme pochopili, že se chceme dál poznávat,“ svěřila se nám modelka. Hned první noc spolu skončili v posteli. „Samozřejmě, jak jinak. Žijeme přece v moderní době,“ nevidí na tom nic divného Taťána.

Ta Bahenského vyměnila za švýcarského čtyřicátníka, s kterým se topila v penězích. Podle několika zdrojů od něj měla měsíční apanáž tři sta tisíc korun a Makarenko to nepopírá. „Byl to můj přítel, nezastírám, že byl bohatý. Dostávala jsem od něj peníze. Bylo to z jeho vlastní vůle,“ krčí rameny modelka, která od expřítele dostala i luxusní vůz BMW X6, který jí po rozchodu zůstal.

Odmítá ale tvrzení svých známých, že majiteli nočních podniků, vykřičených domů, dohazovala české pracovnice. „Vím, že měl tyto podniky, ale byla to jeho práce. Já jen dívkám dávala kontakt na jeho manažera, aby tam mohly jezdit tancovat. S tím jsem mu pomáhala, nijak víc. Rozhodně jsem nikdy nepracovala jako kněžka lásky, jak se psalo,“ dušuje se Makarenko.

Přišla sice o ranec peněz, ale je prý spokojenější. „Vydělávám stejné peníze jako dřív. S expřítelem to bylo jednodušší. Byla jsem po boku bohatšího muže, ale teď je to něco jiného. Je tam láska. Jsem moc spokojená a Zdeňka bych za nikoho jiného nevyměnila,“ tvrdí kráska, která si nechala udělat plastiku horního rtu a prsa dvojky zvětšit o jedno číslo.

Brzy přineseme další pokračování zpovědi Taťány Makarenko, která se rozpovídala o svém mladistvém úletu v erotické branži, o řízení bez řidičáku nebo o drsné komunikaci s bývalou ženou svého přítele Vlaďkou Erbovou.

Reklama

Další články

Načítám