Hlavní obsah
Článek

Herec Shia LaBeouf (37) se rehabilituje v léčebném zařízení. V průběhu pobytu také propustil svého agenta. Léčení předcházela obvinění hudebnice FKA twigs a stylistky Karolyn Pho.

Twigs podala na svého ex žalobu v prosinci, obvinila ho ze sexuálního napadení, ublížení na zdraví a emočního týrání. Není známo, jakou léčbu v současné době herec podstupuje, ukázalo se však, že rozvázal poměr s agenturou Creative Artists Agency. Dle časopisu Variety, aby se mohl zaměřit na léčbu.

V nejmenovaném zařízení se léčí už pět týdnů a jeho propuštění bude záviset na jeho stavu. Twigs i Pho obvinily herce ze sexuálního napadení, k čemuž se herec v uplynulých týdnech vyjádřil následovně.

„Nejsem v pozici, abych říkal, jak se někdo jiný kvůli mému chování cítil. Proslul jsem tím, že ubližuji lidem, kteří jsou mi nejbližší. Stydím se za to a je mi líto, že jsem někomu ublížil. Nevím, co víc k tomu říct,“ uvedl herec.

Jeho právníci potvrdili, že herec opravdu potřeboval podstoupit léčení. Zástupci zmiňovaných žen se netajili tím, že se snažili situaci s hercem vyřešit mimosoudně pod podmínkou, že se LaBeouf půjde léčit. To však herec nejprve odmítal.

LaBeouf, který naposledy randil s herečkou Margaret Qualley, bojuje s psychickými problémy celý život. V minulosti se několikrát léčil, dokonce i se závislostí na alkoholu. Jeho opilecké eskapády mimo jiné vedly k několika zatčením. Ani spolupráce s ním nikdy nebyla snadná. Své bývalé manželce dokonce vyhrožoval smrtí.

Při posledním léčení mu byl diagnostikován posttraumatický syndrom, který způsobilo trauma z dětství. V posledních dvou letech na sobě herec údajně usilovně pracoval a léčil se. Nyní však zjevně potřeboval intenzivnější péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám