Hlavní obsah
Článek

Protože se jejímu partnerovi Ivanovi ukázal výsledek testu na covid-19 jako pozitivní, musela si Eva Perkausová (30) nedobrovolně prodloužit pobyt na romantickém ostrově na Maledivách o 14 dní, teprve poté mohou jít na druhý test a snad už i odletět domů. Tak úplně ji ale litovat nemusíme.

"Rozhodně si nemůžeme na nic stěžovat," vzkazuje Eva, která stále postuje fotografie z maledivského ráje, i když omezené na prostor nadvodní vily s přímým vstupem do moře. Jinde se pohybovat nesmějí. "Nikoho aspoň v rámci resortu nenakazíme," je smířená moderátorka, které do vily personál nosí i jídlo. "Máme plný servis, starají se o nás a nejenže čerpáme vitamín D ze slunce, ale můžeme se před naší vilkou i smočit," popisuje.

Vzhledem k tomu, že letěli s cestovní kanceláří a měli uzavřené kvalitní covid pojištění, pobyt se jim ani neprodraží, v jeho rámci mají i výměnu letenek.

O všem vědí i na Primě, kde se původně počítalo jen s Evinou pětidenní povinnou karanténou po příletu. "Budeme si muset vyměnit služby s kolegy, jinak to nejde," řekla Super.cz moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám