Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda sociální sítě Tik Tok Dazharia, známá také pod přezdívkou Bxbygirlldee, zemřela v pondělí ve věku 18 let. Smrt teenagerky potvrdili její rodiče.

„8. února nás moje dcera Dazharia předčasně opustila. Byla povolána, aby se připojila k andělům,“ napsal zdrcený otec Joseph Santiago na stránkách GoFundMe.

„Byla mou nejlepší kamarádkou a já v žádném případě nebyl připraven pohřbít vlastní dítě. Přál bych si, aby se mnou bývala promluvila o stresu a myšlenkách na sebevraždu, kterým čelila. Mohli jsme s tím něco udělat. Chci tě jen znovu držet, moje malá fazolko. Teď už na mě doma čekat nebudeš. Musím tě nechat odletět s anděly. Tatínek tě miluje.“

Policie prozatím nezveřejnila příčinu dívčiny smrti. Na sociální síti se k ní vyjádřila i její matka Jennifer Shaffer.

„Mám zlomené srdce. Nemohu uvěřit, že jsi odešla. Přála bych si, abych mohla říct, že je to nějaký vtip, nebo zemřít místo tebe. Odpočívej v pokoji, andílku,“ sdílela na své facebookové stránce.

Dazhariin otec poděkoval jejím fanouškům na Tik Toku, na sociální síti měla dívka přes milión sledujících. Populární byla ale i na Instagramu nebo YouTube.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám