Hlavní obsah
Článek

Mlčení jehňátek je hororovou klasikou, která na Valentýna v roce 1991 uchvátila nejen milióny diváků, ale také filmové kritiky. A skalní fanoušci se mohou ději nyní přiblížit ještě víc. Dům zabijáka Buffalo Billa si lze totiž pronajmout, a to i krátkodobě, například po dobu dovolené.

Nemovitost už nenahání takovou hrůzu jako v minulosti, vlastně jde o celkem luxusní stavení, na scény ze slavného hororu si ale při prohlídce jistě rychle vzpomenete.

Dům se čtyřmi ložnicemi se nachází v Pensylvánii. Jsou v něm původní podlahy, dřevěné obložení, některá světla, dveře, krb i tapety, které jsou v bezvadném stavu.

Jeho nový majitel, umělecký ředitel Chris Rowan, má navíc v plánu nějaké změny. Chce interiér přestavět podle scén z oscarového snímku.

Už když šel dům do prodeje, doporučovali ho prodejci využít jako ubytovací zařízení. Rowan si vzal rady k srdci a nyní doufá, že poskytne filmovým nadšencům ten správný hororový zážitek. Otázkou ovšem zůstává, jak dobře se jim v doupěti vraha, i když fiktivního, bude v noci spát.

Související témata:
Ubytování

Reklama

Další články

Načítám