Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera a bývalá poradkyně někdejšího prezidenta USA Donalda Trumpa Ivanka a její manžel Jared Kushner před časem za 32 milionů amerických dolarů koupili parcelu na exkluzivním ostrově Indian Creek v Miami, kde začali budovat nový domov. Než bude hotový, museli najít jiné útočiště.

Rovněž v Miami zvolili podnájem v jedné z nejluxusnějších budov ve městě, v pyramidové Arte Surfside. Budova má 16 bytových jednotek, z nichž každá má přímý vstup do výtahu i na prostorné terasy, které obklopují celý dům.

Jeho obyvatelé mají kromě soukromých luxusních prostor k dispozici také venkovní bazén, vyhřívaný vnitřní bazén, tenisové kurty, lázně, fitness centrum nebo dětskou hernu.

Není známo, kolik činí poplatky, zahraniční magazíny zabývající se realitami a architekturou však uvádějí, že podobné byty se pronajímají za desítky tisíc dolarů měsíčně. Jak takové bydlení miliardářů vypadá, se podívejte ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám