Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle jsou náročné časy pro všechny, o tom není pochyb. Pro kousek, který se vyvedl herečce Jamie Lee Curtis (62), tak bude mít většina jistě pochopení. Hvězda hororové ságy Halloween si totiž nacpala do ucha místo sluchátka popcorn.

„Už mám z celé té izolace zjevně dost. Dala jsem si do ucha sluchátko a hrozně se divila, že nic neslyším,“ pochlubila se na sociální síti u fotky s popcornem v uchu.

Začátkem měsíce Jamie oslavila velké výročí, 22 let je čistá. O celoživotním boji se závislostí na alkoholu a lécích na předpis se nikdy nebála mluvit.

„S boží pomocí a díky podpoře spousty skvělých lidí, jsem čistá už 22 let. Všem, kteří s tím zápolí nebo se léčí, držím vám palce,“ připomněla si při té příležitosti na svém instagramovém profilu.

Curtis byla závislá na prášcích deset let, než ji v roce 1998 konfrontovala kamarádka. Léky často také zapíjela alkoholem. Až tehdy se herečka rozhodla pro léčení. Od té doby je čistá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám