Hlavní obsah
Článek

Natalia Bryant (18) oznámila, že podepsala smlouvu s modelingovou agenturou IMG Models. Vydala se tak, stejně jako její matka Vanessa před lety, na dráhu modelky.

„Móda mě zajímala už od mládí. Miluji ji a modelkou jsem se chtěla stát, co si pamatuji. Mám se co učit, ale věřím, že je pro mě tohle příležitost učit se a zároveň ukázat svou kreativitu,“ napsala v prohlášení na sociální síti nejstarší dcera tragicky zesnulého Kobeho Bryanta.

K němu připojila černobílý portrét s logem agentury. Fotografii pyšně sdílela i její matka Vanessa. Ta s modelingem začala ještě o něco dříve, v 17 letech potkala Kobeho, když se jako modelka účastnila natáčení videoklipu.

Vanessa se v komentářích dočkala gratulací k dceřině úspěchu od stálic světového modelingu Cindy Crawford nebo Gigi Hadid.

Nejstarší dcera je Vanesse velkou oporou. Nejednou jí vzdala veřejně hold za sílu projevenou v průběhu pro ně nejnáročnějšího roku života.

Vrtulník s basketbalistou, jeho teprve 13letou dcerkou Giannou a dalšími sedmi pasažéry se zřítil 26. ledna 2020. Havárii nikdo nepřežil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám