Hlavní obsah
Článek

V srpnu si zažili Libuška Vojtková (31) a její exmanžel rocker Pepa Vojtek (58) šok. Jejich čtyřletému synovi Matyášovi totiž zjistili cukrovku a chlapeček je tak odkázán na inzulinové injekce, které mu musí být několikrát denně aplikovány. Libuška teď otevřeně promluvila o tom, čím vším si od té doby prošli.

„Matýsek jevil jasné příznaky. Byli jsme na testech, které vyšly normálně, ale po dovolené se ten stav ještě zhoršil, takže se testy zopakovaly a tam už vyšel ten cukr špatně. Strávili jsme sedm dní v Motole a dozvěděli se, že má cukrovku prvního typu a musí se mu píchat čtyřikrát denně inzulin,“ popisuje Libuše těžké chvíle v rozhovoru pro magazín Story.

Dny strávené v nemocnici pro ni byly pořádným náporem na nervy. „První dva dny to byla noční můra, ale pak jsem se snažila věnovat tomu veškerou pozornost. Sama jehly nesnáším, při odběrech krve omdlívám. Musela jsem překonat sama sebe. Teď už je to celé takový automatický každodenní proces. Ale ta představa, že je to na celý život, mě samozřejmě hrozně mrzí. Ale doufám ve vědu a věřím v zázrak,“ uzavírá Vojtková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám