Hlavní obsah
Článek

Operní diva Pavlína Senič tráví poslední měsíce místo na koncertních pódiích převážně doma. Věnuje se své devítileté dceři Lilianě, ale začala také zkoušet v divadle a dává lekce zpěvu online. Je ráda, že je zatím zdravá, koronavirus měla nejspíš před rokem, kdy se ještě ani nevědělo, co patří mezi jeho hlavní příznaky.

„Já jsem ho měla loni v tuhle dobu, kdy jsem ztratila na měsíc a půl čich. Byla jsem na rentgenu a na výtěrech nosu, odběrech krve a vůbec jsem nevěděla, co mi je,“ svěřila Super.cz pěvkyně.

„A až v březnu, kdy se tady mluvilo se o příznacích, jsem zjistila, že jsem koronavirus měla. Teď jsem objednaná na testy na protilátky, jestli jich mám dostatek,“ řekla Senič, která je známá mimo jiné i z operního uskupení Opera Divas

Místo koncertování po světě je teď maminkou na plný úvazek, což je vzhledem k distanční výuce náročné, jak rodiče vědí. „Dcera má úžasné paní učitelky, ale stejně se tomu dítěti musíte věnovat. Je to náročné, nejen pro rodiče, ale i pro učitele."

Znám to z druhé strany pedagoga. Motivovat ty děti, být pořád veselý a pozitivní, že ta doba rychle přejde, to je náročné. Ale musíme být zdraví, pak půjde všechno,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám