Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patricie Pagáčová (35), kterou diváci znají také pod dívčím příjmením Solaříková, očekává narození prvního potomka. Někdejší hvězda Ulice prošla během svého profesního života řadou proměn. Měnila účesy, barvu vlasů, přibírala i hubla.

Do diváckého povědomí se zapsala coby Anička Studničková v seriálu Ranč U Zelené sedmy. To se psal rok 1996. Nejvíc ji ale proslavila postava Terezy Jordánové ve zmíněném seriálu Ulice, kde hrála dlouhých čtrnáct let.

Nyní hraje v seriálu Sestřičky (dříve Modrý kód), ale diváci ji viděli také coby porotkyni v SuperStar a jako moderátorku pořadu Jak to vidí MasterChef 2019.

Za partnera Tibora Pagáče se provdala před dvěma lety. Miminko sice úplně neplánovali, ale „zadařilo“ se jim a moc se na něj těší. „Byli jsme oba překvapení a malinko zaskočení. Ale myslím, že je teď ideální čas," řekla Super.cz Patricie. A jak šel čas s Patricií Pagáčovou? Na její proměny se podívejte do galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám