Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Elizabeth Olsen (31) je mladší sestrou slavných dvojčat Mary-Kate a Ashley (34). Fanoušci marvelovek ji ovšem znají hlavně jako superhrdinku Wandu Maximoff z Avengers. Wanda se nyní dočkala vlastního seriálu WandaVision, který v lednu uvedl Disney+. Ovšem Elizabeth přiznala, že se takového závazku trochu bála.

Nebyla si totiž jistá, jak by tvůrci reagovali, kdyby se chtěla v blízké době stát maminkou. Prezident marvelovských studií Kevin Feige ji ale ujistil, že k obavám není důvod.

„Řekl mi, že mi poví přesně to, co řekl kdysi Zoe Saldaně a Scarlett Johansson: Žij svůj život a my se postaráme o zbytek. To je ta nejlepší odpověď, jakou vám šéf může dát,“ prozradila v rozhovoru pro OK! magazín herečka, která už dávno nežije ve stínu slavných sester.

Elizabeth je zasnoubená s muzikantem Robbiem Arnettem. Ten před ní poklekl v létě 2019. S Arnettem randí podle všeho od léta 2017, kdy se poznali během dovolené v Mexiku. O svém soukromí ovšem herečka příliš nemluví.

Není to ale poprvé, co kývla na žádost o ruku. V roce 2014 se po tříletém vztahu zasnoubila s hercem Boydem Holbrookem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám