Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatický krasavec Tomáš Martinka sice získal v Muži roku 2015 až 2. místo po Jakubu Krausovi (34), ale poté, co se v Thajsku o rok později stal nejkrásnějším mužem planety, Mister Global, je jedním z nejvyhledávanějších českých modelů. "Skoro čtyři roky jsem pak strávil v Indii, Číně nebo Turecku," řekl Super.cz.

Pandemie ovšem jeho modelingovou kariéru téměř přerušila. Naštěstí má ale i občanské povolání. "Pracuji jako asistent vojenského atašé na brazilské ambasádě. Bývalá přítelkyně byla Brazilka, tak mě na místo upozornila, šel jsem na pohovor, místo získal a práce mě baví," svěřil Martinka.

Ovšem tahle přítelkyně je stejně jako modelingová kariéra minulostí. Tomáš nám ale představil novou lásku, o devět let starší vizážistku Silvu, které říká Sisi. "Poznali jsme se v listopadu díky Evě Decastelo (45) a jejímu Instagramu, Eva je skvělá dohazovačka," smál se vousatý fešák, který s uhrančivou brunetkou oslavil před pár dny i jednatřicáté narozeniny.

"Seznamování bylo kvůli pandemii vlastně docela rychlé. Psali jsme si a pak jsem ji pozval na sushi. Protože je ale všude zavřeno, první rande jsme strávili v mém autě," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám