Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Míková se do povědomí diváků dostala díky televizní reality show Svatba na první pohled, kde jí experti jako ženicha přidělili Radka. Toho později Simona odmítla s tím, že ho bere pouze jako kamaráda.

Sympatická blondýnka se pyšní žensky tvarovanou figurou a je odmalička v pohybu. Však také Simona působila jako roztleskávačka. Cvičí sice od svých tří let, ale v poslední době nějaká ta kila nabrala, a tak se pustila do hubnutí.

„V posledních letech se mi nedařilo shodit kila, která jsem nabrala důsledkem stresu, a teď jsem se konečně hodila o pohody a začalo se mi to dařit,“ svěřila Super.cz Simona.

Kromě cvičení proto upravila i jídelníček a výsledek se dostavil. „Omezila jsem příjem sacharidů, vynechávám pečivo a sladkosti a snažím se jíst ještě lépe, než jsem jedla. A vypadá to, že hlavně právě psychická pohoda, pravidelný pohyb a snížený příjem cukrů na mě funguje,“ libuje si Simona, která ráda motivuje i ostatní.

„Jsem moc ráda, že sdílení mé cesty pomáhá a motivuje další lidi a jejich podpora a vědomí, že v tom jsme všichni společně, zase motivuje mě dál,“ uzavřela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám