Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Halle Berry (57) oslavila Valentýna v kalhotkách se srdíčky vedle své nové lásky, o čtyři roky mladšího hudebníka Van Hunta (50).

Na svůj instagramový profil přidala krátké video, kde nakrucuje svůj pevný zadeček do kamery a nemá na sobě žádný vršek. Pohled zepředu ale dopřává jen svému muži, kterého oficiálně světu představila společnou fotkou v září loňského roku.

Ve videu, kde Halle tančí polonahá je slyšet písnička Being A Girl, kterou natočil právě její milovaný. Ten je držitelem Grammy z roku 2006 v kategorii R&B.

Herečka na své postavě pracuje i během pandemie koronaviru, ale musela si sama určit pravidla, jak nedávno svěřila v rozhovoru pro časopis People: „Dala jsem si za úkol najít každý den čas na to si zacvičit, udělat svou práce a zároveň být matkou. V době covidu je velice jednoduché zapomenout na to být aktivní, protože nemůžeme dělat tolik věcí, co jsme dělali doposud. Je mnohem těžší najít ten správný způsob, když jsme doma.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám