Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mia Janae Carmickle (24) z Washingtonu patří k dalším ženám, které zdravotní problémy dohnaly k tomu, aby kompletně změnily životní styl. Mia pracovala jako prodavačka a na pravidelnou stravu neměla vůbec čas.

Cpala se nezdravými potravinami z rychlých občerstvení a nabírala jedno kilo za druhým. Nadměrný stres v práci pak řešila nájezdy na ledničku. Pojídala sladké, vařila si jen nezdravé polotovary, cpala se brambůrky a pila jen sladké limonády. Během několika let přibrala 38 kilo a už jako dvacetiletá trpěla obezitou.

Váhu ale neřešila do té doby, než se u ní objevily vážné zdravotní komplikace. Začala trpět příšernými migrénami a dalšími problémy. Nakonec jí dokonce ochrnula půlka těla a skončila v nemocnici. Lékaři jí navíc diagnostikovali syndrom polycystických vaječníků.

Až v nemocnici otevřela oči a rozhodla se pro životní změnu. Pustila se do pravidelného cvičení a hlavně kompletně změnila jídelníček. Fast food se pro ni stal sprostým slovem, vynechala slazené nápoje, sladké i polotovary. V kombinaci s fitkem se jí za rok podařilo zhubnout 32 kilo a dnes vypadá skvěle. A hlavně se cítí mnohem lépe a nikdy nechce dopustit návrat k obezitě. Na její proměnu se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám