Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A udělala to znovu. Elizabeth Hurley (58) se vytasila s dalším bikinovým snímkem, a to ani nevytáhla paty z Británie.

Sexy herečka si na fotce v limetkové plážové soupravě dopřává šumivého nápoje a v popisku snímku sama píše: „Má předstíraná dovolená už se blíží ke konci a budu se muset vrátit do Herefordshiru, který je sice pod mlhou a plný bláta, ale miluji ho. Držte mi palce, aby začalo sněžit a já zase oblékla plavky.“

Svou poznámkou o zasněžené krajině a odhalování se v bikinách si znovu rýpla do kauzy, kterou vyvolala její fotka jen v kalhotkách od plavek v mrazivém počasí. Drsný moderátor Piers Morgan se do ní tehdy pustil, aby si už na sebe ve svém věku něco oblékla.

Za ostré výroky se jí pak omluvil, ale stejně Elizabeth nevěří, že fotku nepořizoval její devatenáctiletý syn, což považuje za děsivé, a že ve sněhu držela svou osmdesátiletou maminku, která podle Hurley stála za objektivem.

Herečka po dobu deseti dní přidávala na svůj instagramový profil snímky z dřívějších dovolených s tím, že už má dost toho, že je stále doma a bude chvíli předstírat dovolenou. Fanoušky tím jistě potěšila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám