Hlavní obsah
Článek

Herečce Lubě Skořepové bude příští rok devadesát a rozhodně na to nevypadá. Čiperná dáma má figuru jako zamlada a Super.cz ji přistihl, jak si odběhla z besedy se svými příznivci v obchodním centru a vybírá si svršky určené pro o dvě generace mladší ženy.

Skořepová se na Vánoce chystá podobně jako většina z nás. Nakupuje dárky, cukroví sice nepeče, ale ví, kde koupí zaručeně nejchutnější. Kromě předvánočních povinností ale stíhá ještě hraní v divadlech, psaní knihy a příležitostné besedy se svými fanoušky. "Musím pořád něco dělat," říká oblíbená herečka. "To je můj lék proti stárnutí," vysvětlila.

A i když už je ve věku, kdy by měla oprávněný nárok na odpočinek, naopak radí, jak se tomu vyhnout. Vydala dokonce knihu Tajemství síly přírody, kde píše mj. o horoskopech a seznamování.

Na poslední besedě v říčanském obchodním centru Lihovar se ji snažil jeden pár nachytat, ale ona okamžitě věděla, co jsou ti dva zač jen podle znamení zvěrokruhu, v němž se narodili. "Vám to klape, jste dobrý pár. Pán je vztekloun, ale vy jste klidná, usměrníte ho. Pán je lenoch, nic se mu nechce dělat, ale vy to za něj s láskou odřete. Nemáte se proč hádat, protože vy jste moc hodná a vyrovnáte všechny jeho chyby," uzavřela s přehledem hodnocení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám