Hlavní obsah
Článek

Lissa Aires (29) z Argentiny začala svou proměnu, aby se stala ženou s největším pozadím na placené síti OnlyFans, kde od srpna vydělala už přes 29 miliónů korun. Populární je i na Instagramu a dalších sociálních sítích, do své proměny musela ovšem nejprve investovat.

Za zadek utratila téměř 1 200 000 Kč. „Chci vypadat na fotkách co nejlépe, takže jsem se plácla přes kapsu. Vždycky jsem měla kypré tvary, ale také jsem chtěla mít největší zadek. Takže jsem si nechala odstranit tuk z jiných částí těla a dala ho tam, kde ho skutečně chci mít,“ prozradila Daily Staru.

A vyplatilo se jí to. „Když mám dobrý měsíc, vydělám i přes 2 milióny. Zrovna jsem si koupila svůj první dům v Miami,“ tvrdí.

„Fanoušci jsou pro mě jako moji partneři, miluji, když jim mohu dát, co chtějí, ale vědí, že mě musí respektovat. Mám hranice a občas se hádáme, ale zbožňuji je provokovat,“ nechala se slyšet.

Placená síť OnlyFans je zdrojem příjmů nespočtu žen a mužů, kteří se nebojí sdílet peprný, exkluzivní obsah, za nějž jim jsou uživatelé ochotni zaplatit. Z řad celebrit mají účty na OnlyFans například herečka Bella Thorne, rapperka Cardi B, Blac Chyna nebo Kerry Katona a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám