Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Magda Malá (56) se sice přes koronavirovou krizi pracovně kupodivu nezastaví, ale i tak má ve chvílích volna roupy. Jak se jí daří bojovat s covid nudou?

Tuto ženu patrně nikdy nikdo nebude spojovat se slovem „stydlivá“, což dáma se skvělým hlasem v minulosti dokázala už mnohokrát. Teď se však fotoaparátu odvážně vystavila víceméně náhodou.

„Tyhle fotky vznikly vlastně náhodou a spontánně. To sako jsem si koupila kdysi v Itálii a mám s ním spojeno mnoho krásných vzpomínek. A když tam teď kvůli situaci ve světě nemůžu, aspoň jsem se v něm nechala nafotit kamarádkou,“ řekla Super.cz Magda Malá.

„Původně jsme zamýšlely civilnější fotky, ale skvěle jsme se bavily, byla dobrá nálada, tak jsem se trošku odvázala,“ dodala.

Zatímco jiné dámy jejího věku už se starají o vnoučata, matka dvou dcer se může stále ještě chlubit tím, čím ji příroda obdařila. A pak že věk je jen číslo…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám