Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin a Snídaně s Novou Kristina Kloubková (47) začínala jako tanečnice, choreografka a herečka. Nejsledovanější televizní zpravodajství moderuje už dvanáct let a stále oplývá nespornými půvaby.

Ty ovšem měla již v době, kdy byla ještě náctiletou slečnou. Kloubková se teď retro fotkami z archivu neváhala pochlubit. V té době začala Nova s vysíláním. „Bylo mi sladkých sedmnáct, k fotkám z té doby netřeba komentář,“ smála se Kloubková, která se k moderování dostala přes tanec.

Nejprve měla vystupovat v taneční show Bailando, ale protože by tam jako profesionální tanečnice moc nepatřičně vyčnívala nad amatéry, nechala se zlákat na konkurz na moderátorku. Bailando nakonec moderovala s Daliborem Gondíkem (54) a odtud už byl jen krůček k dalším výzvám. Maminka osmileté dcery Jasmínky žije s choreografem Václavem Kunešem (48) a daří se jí tak v profesním i soukromém životě.

Reklama

Další články

Načítám