Hlavní obsah
Článek

Herec Andrew Shue (53) se proslavil v seriálu Melrose Place, kde ztvárnil roztomilého hezounka Billyho Campbella.

Dnes je z něj už padesátník, ale pořád vypadá skvěle, a dokonce možná i lépe než v dobách, kdy ho hltaly divačky všech věkových kategorií.

Shue se proslavil opravdu až díky seriálovému hitu Melrose Place. Do té doby hrál jen v několika epizodních rolích. Coby klaďas Billy, jehož srdce patří sympaťačce Alison (Courtney Thorne-Smith), se na obrazovkách objevoval v letech 1992-1998. Herectví se později věnoval čím dál tím méně, a tak si naposledy zahrál ve filmu Holky fotbal nehrajou (2007).

Andrew Shue zraje jako víno.

Shue se dnes aktivně věnuje své vlastní neziskové organizaci Do Something, která se snaží motivovat mladé lidi k pozitivním změnám v jejich životě. Od mládí je také zapáleným fotbalistou. V minulosti spoluzakládal sociální platformu CafeMom, která sdružovala maminky a nastávající maminky.

Co se týče osobního života, Andrew je podruhé ženatý. Z prvního manželství s Jennifer Hageney má tři syny. Podruhé do toho praštil před jedenácti lety, když si vzal moderátorku Amy Robach (47) a podílel se na výchově jejích dvou dcer.

Reklama

Další články

Načítám