Hlavní obsah
Článek

Herečka Gwyneth Paltrow (51) zdědila své herecké nadání hlavně po své slavné mamince, herečce Blythe Danner, která oslavila 78. narozeniny.

„Toto krásné stvoření plní naše srdce svou vřelostí. Pletou se jí slova a jména, což je vtipné svým jedinečným způsobem. Je plná života a neuvěřitelně silná. Miluje svá vnoučata víc než cokoliv na světě. Miluje Billa Evanse, dojídat zbytky a sama sobě dělat společnost. Obdivuji na ní celou řadu věcí. Všechno nejlepší z hloubi našich srdcí, tvá rodina tě nesmírně miluje, maminko,“ napsala Gwyneth ke společnému snímku na Instagram.

Danner je držitelkou cen Emmy i divadelní ceny Tony. O herectví se zajímala odmalička a ztvárnila nespočet divadelních rolí na Broadwayi a později pronikla i na filmová plátna. Objevila se v malé roli například i v seriálu MASH a za účinkování v sitcomu Will a Grace si vysloužila nominaci na cenu Emmy. Nezapomenutelná je také její role v trilogii Fotr je lotr, kde si zahrála manželku Roberta DeNira.

Kromě Gwyneth má Blythe ještě syna Jacka. Obě děti jsou z manželství s režisérem Brucem Paltrowem, který zemřel v roce 2002 na rakovinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám