Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že herečka Billie Piper (38) propálila něco, co neměla. V novém rozhovoru referovala o dlouhodobém partnerovi Kylie Minogue (55) Paulu Solomonsovi jako o jejím snoubenci a fanoušci začali šílet.

Kylie je ve vztahu s Paulem od roku 2018 a přestože se v minulosti nechala slyšet, že na sňatek zanevřela, v poslední době se hojně spekuluje o svatbě. Spekulace zpěvačka sama nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. Potvrdila je nyní ovšem Solomonsova nevlastní matka Gloria.

"Je velmi milá, jsem nadšená, že jsou zasnoubeni. Ale je mi líto, nemohu sdělit nic víc, protože mi řekli, ať to nedělám. Respektuji svého syna a Kylie a jejich přání," sdělila Daily Mailu manželka Paulova otce Marka.

Potvrzení zásnub následovalo poté, co se Piper rozepsala pro britskou Elle o poruše příjmu potravy, kterou v minulosti trpěla, a kolapsu, při němž jí pomohl právě Solomons.

„V roce 2000 jsem zkolabovala v klubu Covent Garden, údajně jsem měla pěnu u pusy, ale tomu nevěřím. Z klubu mě odnesl nějaký muž, tehdy jsem nevěděla, jestli hrdina nebo predátor. Později jsem zjistila, že se jmenuje Paul, jako můj táta. Že je Velšan, pracuje pro GQ, a že bude mít jednou velký úspěch, stane se mým dobrým přítelem a snoubencem Kylie Minogue. Rozhodně hrdina, ne predátor, jak Kylie dobře ví,“ rozepsala se herečka.

„Můj kolaps byl důsledkem diety, která se skládala z dietní Coly a cigaret, poruchy příjmu potravy, zánětu močového měchýře, který se mi rozšířil do ledvin, poháru vína a nemocné mysli,“ vysvětlila herečka a doplnila, že po pobytu v nemocnici navštívila terapeuta, ale bez úspěchu. K terapiím se vrátila až ve věku 34 let.

Kylie má za sebou několik dlouhodobých vztahů a jedny zásnuby s hercem Joshuou Sassem. V době zásnub mu bylo 28, zpěvačce 47. Zhruba rok po zasnoubení se ale rozešli.

Od října se objevují spekulace, že Minogue a Solomons na letošek plánují svatbu v Melbourne. Když se na to ale v pořadu Lorraine zpěvačky zeptali, jen se smála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám