Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou největší slávu zažila Alisan Porter (39) díky filmu Curly Sue (Kudrnatá holka), který natočila coby desetiletá. Dnes je již dvojnásobnou maminkou, která si v minulosti prošla i závislostí na alkoholu.

Příběh tuláka Billa v podání Jima Belushiho a jeho roztomilé dcerky Sue, kteří se vychytrale snaží fingovat nehodu, aby vymámili peníze z vyděšené řidičky Frey (Kelly Lynch) bavil a dojímal celý svět.

Alisan jako Sue poznával na ulici každý, dětská sláva si ale vybrala svou daň o pár let později, když se přestěhovala do New Yorku. Od Kudrnaté holky si zahrála ještě v seriálu, ale spíš se věnovala divadlu. Velké město plné příležitostí a její rychlý nástup slávy se na Alison podepsal tak, že začala od problémů utíkat k alkoholu.

„Byla jsem zoufalá a unavená životem. Měla jsem zlomené srdce a zjistila jsem, že to, co mi vycházelo v minulosti, už vůbec nevychází. Ani trochu," svěřila se kdysi na blogu. "Čtyři roky jsem chodila na skupinová sezení, našla jsem si vlastního boha, k němuž jsem se modlila, meditovala jsem a vyspěla. Nepiji od 28. října 2007," netají se Alisan.

Děti, velký comeback a rozchod

V roce 2012 se vdala za herce Briana Autenrietha (seriál Tak jde čas). Z manželství vzešel syn Mason (8) a dcera Aria (6).

Její výrazný comeback přišel v roce 2016, kdy se přihlásila do americké soutěže The Voice, která se v minulosti těšila úspěchu také v Česku. Svým hlasem uchvátila diváky i porotu v čele s Christinou Aguilerou a Pharrellem Williamsem a soutěž nakonec vyhrála.

V prosinci 2017 prozradila, že s partnerem a otcem dětí už od března netvoří pár a jejich cesty se rozešly. „Zůstáváme blízkými přáteli a jsme odhodlaní udělat vždy maximum pro naše úžasné děti,“ napsala Alisan na Twitter.

Jak se zdá, dnes se Alison znovu daří a je spokojená. Dle sociálních sítí nepolevila v nastavených pravidlech a způsobu života, kterými zvítězila nad alkoholem, medituje a propaguje nejrůznější aromatické oleje a ekologické produkty. I nadále se úspěšně věnuje zpěvu.

Reklama

Další články

Načítám