Hlavní obsah
Článek

Z herečky Markéty Frösslové, kterou Vojtěch Dyk (38) opustil kvůli Tatianě Vilhelmové, je modelka. Byla vybrána, aby předvedla velmi speciální kolekci, která byla inspirována oblečením hlavní hrdinky z nové verze legendární detektivky Stiega Larssona Muži, kteří nenávidí ženy.

Všechny modelky, které v kině Atlas před první projekcí filmu předváděly, musely vypadat hodně drsně. Právě taková je totiž Lisbeth Salander, kterou ve filmu ztvárňuje herečka Noomi Rapace. "Naštěstí nás nenutili, abychom se jako Lisbeth nechaly i tetovat a propíchat množsvím piercingů. Stačily punkerské účesy a líčení," byly rády modelky, jimž Markéta Frösslová vévodila.

Pro známý módní řetězec kolekci navrhla Trish Summerville, která je autorkou kostymů ve filmu. Když se ve Stockholmu točilo, přijeli se na natáčení zástupci módní značky podívat a byli nadšeni, jak je hlavní hrdinka oblečená. Poté navrhli Trish spolupráci a vznikla velmi limitovaná kolekce, která je v Praze k dostání jen v jediném obchodě. Film bude v českých kinech k vidění od 12. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám