Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už na konci ledna se soutěžící z MasterChefa Lucie Čižmárová (25) pochlubila důležitým životním milníkem. Na Maledivách se provdala za přítele Michala, s nímž je čtyři roky. Nyní se podělila o podrobnosti i krásné svatební fotografie.

"Kvůli situaci v Čechách jsme museli zrušit původní svatební plán na tuzemskou svatbu. Manžel si vždy přál svatbu na pláži, a tak jsem se nechala přemluvit. Vybrali jsme si Maledivy. Svatba v tomhle ráji se ukázala jako skvělá varianta," vysvětluje, proč zvolili právě tuto destinaci.

"Mně se vždy tajil dech při představě svatby na pláži, a tak se i stalo. Máme samozřejmě naplánovanou i párty svatbu v České republice s rodinou a přáteli, až se situace uklidní," doplnila, že ani její nejbližší o mejdan nepřijdou.

Pokud jde o její model, už předtím prozradila, že vložila důvěru do svého kolegy ze soutěže, módního návrháře Pavla Berkyho.

"Pavel je top módní guru. Moje zadání znělo pouze: Na ramínka, s kapsami a máš na to pouhých deset dní. Co ale Pavel vytvořil za tak krátkou dobu a bez jediné zkoušky? Naprosto nádherné šaty s úžasnou dlouhou vlečkou. Viděla jsem je kvůli zdravotním problémům až den před odletem a vůbec jsem netušila, co si pro mě připraví. Je opravdu kouzelník," uzavřela Lucka, která díky tomu, že obřad proběhl na pláži, nemusela shánět střevíčky a vdávala se bosá.

Reklama

Další články

Načítám