Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal Bragagnolo buduje pro sebe a svou manželku Denisu společné bydlení. První patro rodinného domku za Prahou mají rozestavěné už od svatby, která proběhla v roce 2019. Do domku, v jehož přízemí bydlí zpěvákova maminka, se pár stěhuje z garsonky.

„Zatím je naše nové bydlení takové syrové, ale už se klube. Doděláme podlahy, kuchyň a můžeme se nastěhovat. Ale ještě nás čeká hodně práce,“ prozradil zpěvák. Kromě rozvodů elektřiny a vody, na které si pozvali odborníky, si bydlení předělávají sami. Sympatická manželka má na starosti designovou podobu, ale když je potřeba, přiloží ruku k dílu.

„Já si vždycky něco vymyslím, nakreslím, probírám se internetem, vyhledám obchody a pak chudák Míša musí přemýšlet, jak to postavit. Covid nám komplikuje situaci, protože obchody jsou zavřené a něco pořídit je docela těžké,“ usmívá se zpěvačka a tanečnice Denisa Bragagnolo.

Některé z pokojů mají hotové, v jiných je čeká spousta práce. Budoucí paní domu se nejvíc těší na jídelní stůl, protože zatím jí na posteli v ložnici. Zpěvák ze 4 tenorů se naopak nemůže dočkat, až si dá v klidu kávu na balkoně.

Velké plány mají také s půdou, která prozatím slouží jako skladiště nářadí. „Do budoucna chceme pod střechou udělat například pokojík pro hosty nebo dětský pokoj. Děcko plánujeme, až se trošku zabydlíme, ale určitě bude. Postýlku už máme,“ směje se manželský pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám